Skoči na glavno vsebino

Zaprtje šol in vrtcev

Spoštovani.

Kot je vsem znano, se od ponedeljka, 16. 3. 2020 do vključno petka, 27. 3. 2020 zapirajo vrata šol in vrtcev, razen tistih, ki so s strani Mestne občine Nova Gorica določene za varstvo otrok staršev, ki so zaposleni v posebnih poklicih.

Tudi naša šola bo v tem času ZAPRTA za vse delavce in za najemnike prostorov.

Dragi starši, verjamem, da je tak ukrep za vas obremenjujoč, vendar se moramo zavedati resnosti nastalega položaja in temu primerno izvajati priporočila ustreznih ustanov in oblasti.

Za učence zaprtje šol ne pomeni počitnic, temveč čas, ko lahko utrdijo pridobljeno snov. Večina učiteljev je pripravila in učencem razdelila delovne liste, s katerimi si lahko učenci pomagajo pri utrjevanju. Če se bodo ukrepi izkazali za učinkovite, se bomo v šoli ponovno srečali v ponedeljek, 30. 3. 2020.

Če se stanje do takrat ne bo umirilo, bomo na šoli sprejeli določene metode dela, s katerimi bomo omogočili pridobivanje novih znanj na daljavo. O morebitnih takih ukrepih boste vi in učenci pravočasno obveščeni preko vseh utečenih kanalov obveščanja.

Poudaril pa bi rad, da je v tem trenutku naša prva naloga ta, da ustavimo širitev tega zahrbtnega virusa! V prvi vrsti delujmo preventivno in upoštevajmo navodila pristojnih inštitucij in oblasti. 

Ostanite zdravi!

Edvard Vrabič, ravnatelj

Related Images:

Dostopnost