Skoči na glavno vsebino

BREZPLAČEN WEBINAR V ŽIVO 21.4.2020, 18.00: STARŠI KOT UČITELJI IN OTROCI KOT SODELAVCI V ČASU IZOLACIJE

Spoštovani!

Mladinski center Nova Gorica vas v okviru preventivnega programa vabi na brezplačno predavanje za starše, vzgojitelje in druge zainteresirane v obliki webinarja v živo .

V torek, 21.4.2020, ob 18.00 BREZPLAČEN WEBINAR V ŽIVO:

“STARŠI KOT UČITELJI IN OTROCI KOT SODELAVCI V ČASU IZOLACIJE”

OBVEZNA PRIJAVA NAKLIKNI TUKAJ

Z vami V ŽIVO bo Simona Zupančič, magistrica sociologije, profesorica slovenščine, nekdanja ravnateljica, sedaj pa sodelavka v projektu Webinarjev za zaposlene v času izolacije ter vodja pisarne v podjetju Housing Co. d.o.o, kjer sodeluje pri projektu online izobraževanj za številna podjetja na področju informacijske tehnologije. Sicer pa mati dveh otrok. Je tudi soustanoviteljica Moje svetovalnice, kjer je idejni vodja programov Psihološka podpora zaposlenih in Psihološka podpora mladostnikov. Nenehno se izpopolnjuje na področjih izobraževanja, komunikacije, psihologije, odnosov ter se posveča svetovalnemu delu.

Na webinarju bomo predstavili, kako se je v času izolacije spremenil način življenja in s tem tudi družbene vloge odraslih (staršev), otrok in mladostnikov. Kako so čez noč starši postali učitelji svojim otrokom, otroci/mladostniki pa sodelavci svojim staršem. In kaj nas lahko obdobje krize nauči in kaj lahko iz te nove izkušnje »povlečemo« v oblikovanje svoje prihodnosti.

Ker bo predavanje potekalo v živo, vas vabimo, da komentirate, sprašujete…

Toplo vabljeni!

Related Images:

Dostopnost