Skoči na glavno vsebino

Obvestilo za starše učencev 9. razreda in posebnega programa vzgoje in izobraževanja

Spoštovani starši,
obveščamo vas, da se predvidoma z dnem 25. 5. 2020 pričenja izvedba vzgojno – izobraževalnega procesa v šolskih prostorih za učence 9. razreda OŠ in oddelkov posebnega programa.
Tudi na naši šoli se temeljito pripravljamo na ponoven zagon dela v novih okoliščinah. O organizaciji dela in načinu izvedbe vzgojno – izobraževalnega dela vas bodo obvestile razredničarke, ko bodo znana vsa navodila – predvidoma v četrtek, 21. 5. 2020.
Da bomo lahko pri načrtovanju dela temeljiti in natančni, potrebujemo vaše sodelovanje. Iz tega razloga vas prosimo, da nam čimprej, najkasneje pa do četrtka, 21. 5. 2020 do 12.00 ure, na elektronski naslov mateja.ivanusa@os-kozara.si pošljete izpolnjeno »Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo«. Izjava mora biti natisnjena, lastnoročno izpolnjena, podpisana in datirana, nato pa fotografirana ali skenirana ter poslana.
Starši, ki otroka zaradi zdravstvenih razlogov ne želijo vključiti v vzgojno – izobraževalni proces na šoli, morajo izpolniti »Izjavo staršev v primeru zdravstvenih omejitev«. Izjavo dobite na spletni strani šole.

Prehrana ostaja organizirana enako, kot je bila pred 13. marcem 2020. V primeru, da želite otroka odjaviti od posameznega obroka, oziroma, da otroka ne bo v šolo, prosim, da to uredite po ustaljeni poti.
Glede organiziranega prevoza s kombijem vas bodo kontaktirali šoferji.

Related Images:

Dostopnost