Skoči na glavno vsebino

Intervjuji ob 60 letnici šole

Intervju z gospo Maro Miklavič, prvo ravnateljico OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z gospodom Francem Vodopivcem, drugim ravnateljem OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z gospodom Jožetom Batističem, tretjim ravnateljem OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z gospo Kati Čubej, četrto ravnateljico OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z gospodom Edvardom Vrabičem, ravnateljem OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z gospo Ljubo Jug Markič, strokovno delavko OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z gospo Mirko Debeljak, strokovno delavko OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z gospo Anamarijo Remiaš, strokovno delavko OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

Intervju z zakoncema Jelko in Mirkom Brulc, strokovnima delavcema OŠ Kozara Nova Gorica, ob 60 letnici organizirane vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami na Goriškem.

FLIP PDF PLUS var sendvisitinfo = function (type, page) { };

Related Images:

Dostopnost