Skoči na glavno vsebino

Zapojmo, zaigrajmo, zaplešimo, 27. državna glasbena revija

Petek, 14.4.2017, je bil za učence otroške in mladinske pevske skupine prav poseben in težko pričakovani dan, ki se je začel že zelo zgodaj. Čeprav je manjkala kakšna ura spanca, smo se kljub temu z nasmeški na obrazih in polni pričakovanj odpravili na dolgo pot proti Žalcu, kjer je letos potekala 27. državna glasbena revija  Zapojmo, zaigrajmo, zaplešimo.

Ob prihodu nas je prijazno pozdravila prostovoljka  in nas odpeljala v dvorano na otvoritev glasbene revije. Pogled na ogromen oder, luči iz vseh strani in občinstvo, je v nas vzbudilo še večje navdušenje in željo, da bi nastopili kar takoj. A do nastopa je bilo potrebno še počakati, zato smo čas izkoristili za kratek ogled mesta in kosilo.

Po kosilu pa čas za garderobo in pripravo na nastop. Končno! 🙂

Zgodnje vstajanje, dolga vožnja, čakanje nastopa – več kot dovolj razlogov za utrujenost. Naši pevci in plesalci pa so na odru to več kot uspešno premagali in dokazali, kaj vse zmorejo in znajo. Bučen aplavz je bil največja nagrada za trdo delo in vložen trud ter potrditev, da je lahko ob glasbi in prijateljih, lahko res, ves svet naš.

Related Images:

Dodaj odgovor

Dostopnost