Skoči na glavno vsebino

Participativni proračun – MONG

Spoštovani,

na Mestni občina Nova Gorica teče projekt Participativni proračun s katerim imamo prebivalke in prebivalci Mestne občine Nova Gorica priložnost predlagati nekaj, za kar si želimo, da bi se v naši občini uresničilo. Tako lahko spreminjamo skupnost, skrbimo za okolje in naravo, prisluhnemo sočloveku, skratka se kot posamezniki aktivno vključujemo v izgrajevanje boljše družbe in še lepše in uspešnejše občine. Posamezniki lahko torej predlagamo, lahko pa zgolj glasujemo in podpremo tiste projekte, ki se nam zdijo najboljši ali imamo zanje največji interes.

Na šoli se še posebej zavzemamo za to, da bi se realiziral projekt številka 13, opis katerega lahko preberete v nadaljevanju. Vabimo vas, da podprete ta projekt, saj se bo s tem uredila, predvsem ob deževnih dneh, problematična pešpot, po kateri prihajajo naši otroci v šolo.

Številka: 13
 Naslov projektnega predloga: Ureditev pešpoti od Kidričeve ulice do Dijaškega doma Nova Gorica
 Opis: Predlaga se ureditev pešpoti od Kidričeve ulice do osnovnih šol in dijaškega doma, saj se na poti in ploščadi v primeru večjih padavin zadržuje voda in je težko prehodno. Izvedla bi se ureditev odvodnjavanja meteornih voda, postavitev dodatne urbane opreme (klopi, smetnjaki ipd.).
 Ocenjena vrednost: 12.200 €

Glasovanje o projektih bo potekalo na predčasnem glasovanju v sredo, 15. novembra 2017 in na glasovanju v nedeljo, 19. novembra 2017.

Več o samem projektu si lahko preberete na spletnem naslovu:   https://nova-gorica.si/proracun/

Related Images:

Dodaj odgovor

Dostopnost