Skoči na glavno vsebino

Šport v aprilu in maju

DOSEŽKI NA 49. PODROČNEM PRVENSTVU V ATLETIKI (ILIRSKA BISTRICA, 17.5.2018)

MAJA 2018 smo se udeležili področnega tekmovanja v atletiki v Ilirski Bistrici. Naša šola, oziroma vseh 21 učencev je tudi tokrat doseglo zavidljive rezultate med sedmimi sodelujočimi šolami primorske regije. Osvojili smo tri 6. mesta, dve 5. mesti, sedem 4. mest, enajst 3. mest, devet 2. mest ter sedem 1. mest. Za prva tri mesta so učenci dobili medalje. Ekipno je naša šola (OŠ Kozara Nova Gorica) tudi letos več kot prepričljivo osvojila 1. mesto in dobila zlat pokal.

   

 

 

PODROČNO PRVENSTVO V MALEM NOGOMETU (10.5.2018, Nova Gorica)

 

Področno prvenstvo v malem nogometu je organizirala naša šola. Igre so se odvijale na asfaltnem igrišču Dijaškega doma. Udeležence je spremljalo zelo toplo vreme. Tekmovanje je potekalo v najlepšem redu. Igralce so lepo bodrili naši glasni učenci. Prvo mesto in pravico nastopa v nadaljnem tekmovanju si je prislužila ekipa VZ PLANINA, ki je po napeti končnici in zelo izenačeni tekmi premagala OŠ KOZARO NOVA GORICA.

Našo šolo so zastopali in prikazali všečno igro: Ylber Krasniqi, David Damjanovič, Mihael Simčič, Belmin Jazavac, Luka Komel, Matjaž Sulič, Andraž Vončina.

 

ŠOLSKO ATLETSKO TEKMOVANJE (20.4.2018)

V okviru športnega dne smo izvedli na šoli meritve oziroma šolsko atletsko tekmovanje v šestih disciplinah (T 60 m, T 300 m, T 1000 m, skok v daljino z zaletom, skok v višino, met vortexa). Tekmovanje se je odvijalo v telovadnici, na umetni travi, na igrišču Dijaškega doma ter ob Kornu. Učenci so dosegali dobre rezultate in tako dobili pravico nastopa na področno prvenstvo v atletiki.

 

 

Related Images:

Dodaj odgovor

Dostopnost