Skoči na glavno vsebino

Darilo Mestne občine Nova Gorica ob 60 – letnici šole

Osnovna šola Kozara Nova Gorica v letu 2021 praznuje 60 let od začetka organiziranega izobraževanje otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami.

V ponedeljek, 29. 3. 2021, so župan Mestne občine Nova Gorica, dr. Klemen Miklavič, podžupanja Mestne občine Nova Gorica, ga. Damjana Pavlica, predsednica Odbora za socialno varstvo in zdravstvo, ga. Vida Škrlj in načelnica Oddelka za družbene dejavnosti, mag. Marinka Saksida, ravnatelju šole predali simbolično darilo Mestne občine Nova Gorica. Učencem so podarili knjige za knjižnico in družabne igre.

V luči predaje darila so potekali tudi pogovori o nadaljnjem razvoju šole. Prisotni smo se strinjali, da je potrebno nadaljevati s postopki nujne obnove šolske telovadnice in atrija, hkrati pa iskati možne rešitve pri večanju nabora strokovnih obravnav za učence šole. 

V imenu učencev in zaposlenih šole se predstavnikom Mestne občine Nova Gorica zahvaljujem za izkazano pozornost in za posluh pri iskanju rešitev za čim uspešnejše delo z učenci s posebnimi potrebami.

Edvard Vrabič,

ravnatelj

Related Images:

Dostopnost