Skoči na glavno vsebino

Naš dan za …

Že nekaj časa smo razmišljali, kako popestriti šolski utrip na bolj sproščen, neformalen in neobvezen način. Ena izmed idej je bila, da bi na tedenski ravni pripravili tako imenovani »Naš dan za…«. Namen aktivnosti je povezati zaposlene in učence z drobnimi dejanji in pozitivnimi malenkostmi, ki nas združujejo. Ker se nam je zdela ideja zanimiva, smo se odločili, da jo bomo začeli izvajati že ta petek, 26. 1. 2024.

K sodelovanju smo povabili vse zaposlene na šoli in v našem vrtcu ter naše sodelavke, ki izvajajo dodatno strokovno pomoč na okoliških šolah in vrtcih. Pri soustvarjanju ideje so še posebej dobrodošli tudi učenci na šoli in otroci iz vrtca.

Naš prvi dan je bil dan za belo, saj smo se uglasili z barvo prve letošnje polne lune, ki je nastopila v četrtek, 25. 1. 2024. Vsak, ki si je želel sodelovati, si je v ta namen nadel nekaj belega. Zbrali smo nekaj utrinkov petkove beline, ki pa je je bilo na šoli še veliko več, kot jo je mogoče razbrati s priloženih fotografij. Naš zadnji petek v januarju je ta lunin sijaj obdaril z nasmeški ob srečanjih v belem in nas nagradil z veliko dobre volje.

Nadaljujemo v petek, 2. 2. 2024, ko bo naš dan za…

Related Images:

Dostopnost